🐰 𝐒𝐚𝐦𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐧𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐬𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 𝐉𝐚𝐯𝐚 🐰

Dit jaar kunt u bij Java op 1e en 2e paasdag onbezorgd genieten van verschillende paas arrangementen. Hét moment om er met familie en vrienden op uit te gaan.

🥚 𝗣𝗮𝗮𝘀𝗯𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵 (𝟭𝗲 𝗻 𝟮𝗲 𝗽𝗮𝗮𝘀𝗱𝗮𝗴) 🥚

Wij verwelkomen u op 1e paasdag én 2e paasdag graag persoonlijk om 11:30 uur met een welkomstcocktail (ook alcoholvrij) voor de 𝗣𝗮𝗮𝘀𝗯𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵. Tijdens de paasbrunch kunt u bij Java onbeperkt genieten van verse broodjes, salades, diverse koude en warme gerechten en natuurlijk eiergerechten. Ons live cooking brunch buffet is geopend van 12:00 uur tot 14:30 uur. De paasbrunch is inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Voor de kinderen zijn er extra mogelijkheden zoals frietjes, snacks en poffertjes. Zo is het een feest voor jong en oud.

𝗣𝗿𝗶𝗷𝘇𝗲𝗻:
Volwassenen (ouder dan 12 jaar)- 28,50
Kinderen 2 t/m 12 jaar – 1,50 per leeftijdsjaar
Kinderen tot 2 jaar – GRATIS
Senioren (vanaf 65 jaar) – 25,50

🍳 𝗔𝗹𝗹 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗣𝗮𝗮𝘀𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲𝗯𝘂𝗳𝗳𝗲𝘁 🍳

Wij verwelkomen u op 1e paasdag graag persoonlijk vanaf 17:30 uur met een welkomstcocktail (ook alcoholvrij) voor het 𝗔𝗹𝗹 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗣𝗮𝗮𝘀𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲𝗯𝘂𝗳𝗳𝗲𝘁. Het buffet bestaat uit een royaal warm en koud buffet met keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ook worden er in de open keuken à la minute gerechten bereid naar keuze. Ons live cooking buffet is geopend van 18:00 uur tot 20:30 uur. Ter afsluiting is het mogelijk om gebruik te maken van een heerlijk nagerechtenbuffet. Tijdens het buffet zijn fris, huisassortiment bier, wijn en binnenlands gedistilleerde dranken inbegrepen.

𝗣𝗿𝗶𝗷𝘇𝗲𝗻:
Volwassenen (ouder dan 12 jaar) – 37,50
Kinderen 2 t/m 12 jaar – 2,50 per leeftijdsjaar
Kinderen tot 2 jaar – GRATIS
Senioren (vanaf 65 jaar) – 34,50

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on whatsapp
Deel op WhatsApp

REAGEREN