FEESTLOCATIE

Een geschikte ruimte in Veendam voor bijvoorbeeld vergadering, training, productpresentatie, feest,  gala, promoveren, receptie, borrel of bruiloft? Grand Café Restaurant Java is dé ideale locatie en bestaat uit twee (geschakelde) panden voor ieder gewenst doel. Vanaf 15 tot 250 personen; ons ervaren team organiseert jullie evenement tot in de puntjes!

Onze twee panden zijn afzonderlijk te gebruiken, maar vormen samen ook één geheel. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld in de ene ruimte te dineren en daarna in de andere ruimte te feesten. Of wanneer jullie gastenlijst niet al te groot is, kunnen jullie één aparte ruimte gebruiken. Zo ontstaat toch die intieme, warme sfeer voor jullie en het gezelschap.

Geschikt voor kleine en grote groepen

Het restaurant van Java telt ruim honderd zitplaatsen en is daardoor zeer geschikt voor grotere groepen. Ook hebben we een speciale ruimte voor (kleinere) gezelschappen, genaamd ‘de Veenlustzaal. Bij mooi (en redelijk!) weer kunnen jullie gasten terecht op ons half overdekte buitenterras. Buiten is er ruimte voor circa 85 (zitplaatsen) personen

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het vieren van een verjaardag, jubileum of personeelsuitje. Ook voor een complete vergadering met koffie/thee, lunch en diner ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij Java is alles mogelijk!