GROEPEN

GROTE OF KLEINE GROEPEN

Een speciale avond of gezellig met een grote groep komen eten?

Voor groepen hebben wij meerdere keuzes zo kunnen jullie kiezen voor een besloten buffet (mogelijk vanaf 20 personen) of in het weekend van vrijdag t/m zondag voor het buffet met live cooking.
Of als de groep niet al te groot is, kun je ook kiezen voor een verkleinde versie van onze lopende menukaart. De keuzemogelijkheden kunnen in overleg worden bepaald (vier voorgerechten en vier hoofdgerechten).

BRASSERIE

(met op vrijdag t/m zondag Buffet & Live Cooking)

Ons brasserie gedeelte heeft 82 zitplaatsen. Van maandag tot en met donderdag gebruiken we de brasserie bij ons restaurant aan. In het weekend vanaf vrijdag tot en met zondag gebruiken we de brasserie voor ons uitgebreid buffet met live cooking. Deze keuken is volledig open, zodat je de chef-kok en zijn team ziet werken aan allerlei gerechten die a la minute worden bereidt op uw verzoek.

OVERZICHT BUFFETTEN

Voor;
– Groninger mosterdsoep met Groninger metworst en bosui
– Stokbrood met kruidenboter

Koud;
Rauwkost salade
– Vis & Vleessalade met passend garnituur
– Diverse sausjes

Warm;
Huisgemaakte kipsaté met satésaus en gebakken uitjes
– Gekruide gehaktballetjes in tomatensaus
– Kerrierijst met groentes
– Steak frites

* Prijs per persoon a’ 18,50 (vanaf 20 personen)
* Dessert van de chef a’ 5,50 p.p.
* Dessert buffet a’ 7,00 p.p.
O.a. diverse mousses van witte en pure chocolade, vers opgeklopte slagroom, framboos longueur,
Omelet siberienne (huisgemaakte ijstaart), gevulde watermeloen met diverse soorten vers fruit,
panna cotta en diverse zoetigheden

Andere mogelijkheden en regels;
Naast de hierboven genoemde buffet zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden. We denken graag met u mee in het samenstellen van het ideale buffet voor uw gezelschap. Het verzorgen van een buffet op locatie behoort eventueel ook tot de mogelijkheden.

De prijzen zijn exclusief drankjes. Wanneer u een prijs inclusief consumpties (koffie/thee/fris/tap pils en huiswijn) wilt, kunnen wij dit aanbieden voor 6,50 per persoon per uur.

Bij het bovenstaande buffet gaan wij uit van de afgesproken tijdsduur en het gereserveerde aantal personen.
U kunt het aantal wijzigen tot 24 uur van te voren. Mocht er minder gegeten of gedronken worden, dan verrekenen wij dat niet. Consumpties die na de afgesproken tijd nog worden genuttigd, op verzoek van de gastheer of –vrouw, worden per stuk berekend.

Voor;
Groninger mosterdsoep met Groninger metworst en bosui
– Stokbrood met kruidenboter

Koud;
– Huzarensalade
– Ardennerham met meloen
– Krabsalade
– Noorse garnalen met cocktailsaus
– Ananas met kipkerriesalade

Warm;
Huisgemaakte kipsaté met satésaus en gebakken uitjes
– Varkenshaas met champignonroomsaus
– Warme seizoen groentes
– Gebakken witvisfilet met saffraan saus
– Stoofpotje van Groninger weiderund
– Oven aardappelen met rozemarijn en tijm
– Steak frites

Bijgerechten;
– Rauwkost salade
– Diverse sausjes

* Prijs per persoon a’ 25,50 (vanaf 20 personen)
* Dessert van de chef a’ 5,50 p.p.
* Dessert buffet a’ 7,00 p.p.
O.a. diverse mousses van witte en pure chocolade, vers opgeklopte slagroom, framboos longueur,
Omelet siberienne (huisgemaakte ijstaart), gevulde watermeloen met diverse soorten vers fruit,
panna cotta en diverse zoetigheden

Andere mogelijkheden en regels;
Naast de hierboven genoemde buffet zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden. We denken graag met u mee in het samenstellen van het ideale buffet voor uw gezelschap. Het verzorgen van een buffet op locatie behoort eventueel ook tot de mogelijkheden.

De prijzen zijn exclusief drankjes. Wanneer u een prijs inclusief consumpties (koffie/thee/fris/tap pils en huiswijn) wilt, kunnen wij dit aanbieden voor 6,50 per persoon per uur.

Bij het bovenstaande buffet gaan wij uit van de afgesproken tijdsduur en het gereserveerde aantal personen.
U kunt het aantal wijzigen tot 24 uur van te voren. Mocht er minder gegeten of gedronken worden, dan verrekenen wij dat niet. Consumpties die na de afgesproken tijd nog worden genuttigd, op verzoek van de gastheer of –vrouw, worden per stuk berekend.

Voor;
Groninger mosterdsoep met Groninger metworst en bosui
– Stokbrood met kruidenboter

Koud;
Gerookte visschotel
– Koude vleesschotel
– Huzarensalade
– Ardennerham met meloen
– Krabsalade
– Noorse garnalen met cocktailsaus
– Ananas met kipkerriesalade

Warm;
Varkenshaas met champignonroomsaus
– Diamanthaas met pepersaus
– Kippendij in zoetzure saus
– Groenten lasagne
– Warme seizoen groentes
– Varkensrollade met groene pepersaus
– Entrecote
– Zalmfilet met hollandaisesaus
– Oosters gewokte gamba’s
– Aardappel gratin
– Steak frites

Bijgerechten;
– Rauwkost salade
– Diverse sausjes

* Prijs per persoon a’ 32,00 (vanaf 20 personen)
* Dessert van de chef a’ 5,50 p.p.
* Dessert buffet a’ 7,00 p.p.
O.a. diverse mousses van witte en pure chocolade, vers opgeklopte slagroom, framboos longueur,
Omelet siberienne (huisgemaakte ijstaart), gevulde watermeloen met diverse soorten vers fruit,
panna cotta en diverse zoetigheden

Andere mogelijkheden en regels;
Naast de hierboven genoemde buffet zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden. We denken graag met u mee in het samenstellen van het ideale buffet voor uw gezelschap. Het verzorgen van een buffet op locatie behoort eventueel ook tot de mogelijkheden.

De prijzen zijn exclusief drankjes. Wanneer u een prijs inclusief consumpties (koffie/thee/fris/tap pils en huiswijn) wilt, kunnen wij dit aanbieden voor 6,50 per persoon per uur.

Bij het bovenstaande buffet gaan wij uit van de afgesproken tijdsduur en het gereserveerde aantal personen.
U kunt het aantal wijzigen tot 24 uur van te voren. Mocht er minder gegeten of gedronken worden, dan verrekenen wij dat niet. Consumpties die na de afgesproken tijd nog worden genuttigd, op verzoek van de gastheer of –vrouw, worden per stuk berekend.

Keuze uit de stamppotten; u kunt 3 stamppotten uitzoeken

Boerenkool met rookworst
– Zuurkool met speklap
– Hete bliksem met slavink (appels)
– Hutspot met sukade
– Rode kool met aardappel puree en hachee
– Verzoek stamppot b.v. snijbonen of bruine bonen

Koude gerechten bij de stamppot;
Zilveruitjes
– Mosterd
– Augurken

* Prijs per persoon a’ 16,50 (vanaf 20 personen)
* Dessert van de chef a’ 5,50 p.p.
* Dessert buffet a’ 7,00 p.p.
O.a. diverse mousses van witte en pure chocolade, vers opgeklopte slagroom, framboos longueur,
Omelet siberienne (huisgemaakte ijstaart), gevulde watermeloen met diverse soorten vers fruit,
panna cotta en diverse zoetigheden

Andere mogelijkheden en regels;
Naast de hierboven genoemde buffet zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden. We denken graag met u mee in het samenstellen van het ideale buffet voor uw gezelschap. Het verzorgen van een buffet op locatie behoort eventueel ook tot de mogelijkheden.

De prijzen zijn exclusief drankjes. Wanneer u een prijs inclusief consumpties (koffie/thee/fris/tap pils en huiswijn) wilt, kunnen wij dit aanbieden voor 6,50 per persoon per uur.

Bij het bovenstaande buffet gaan wij uit van de afgesproken tijdsduur en het gereserveerde aantal personen.
U kunt het aantal wijzigen tot 24 uur van te voren. Mocht er minder gegeten of gedronken worden, dan verrekenen wij dat niet. Consumpties die na de afgesproken tijd nog worden genuttigd, op verzoek van de gastheer of –vrouw, worden per stuk berekend.

Voor groepsaanvragen en dergelijken kan je het beste telefonisch (0598- 433 782) contact met ons opnemen.