TROUWEN

DE PERFECTE LOCATIE IN VEENDAM!

Hij staat in de planning; de mooiste dag van jullie leven! En dus zijn jullie op zoek naar de perfecte locatie in Veendam. Of het nu gaat om jullie receptie, diner of huwelijksfeest, bij Java is alles mogelijk.

Unieke locatie
Java is gevestigd in drie prachtige panden en bestaat uit drie inrichtingen. Het ene is stijlvol ingericht als een Engelse pub en het andere als een moderne eigentijdse brasserie. Ze zijn afzonderlijk te gebruiken, naar vormen samen ook een geheel. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld in de ene ruimte te dineren en daarna in de andere ruimte te feesten. Of wanneer jullie gastenlijst niet al te groot is, kunnen jullie één aparte ruimte gebruiken. Zo ontstaat toch die intieme, warme sfeer voor jullie en het gezelschap.

Trouwen, dineren, borrelen en dansen
De receptie, het diner en het feest op dezelfde locatie. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een ontvangst met bubbels en bruidstaart? Daarna heerlijk genieten van een diner, buffet of fingerfood menu. Hiervoor hebben wij meerdere mogelijkheden. Zijn al jullie gasten voldaan; dan kan de DJ warm gaan draaien. Uiteraard kunnen wij de DJ of band ook voor jullie verzorgen. Natuurlijk willen jullie dat alles goed geregeld is op jullie huwelijksdag. Wij nemen graag al jullie zorgen uit handen!

Onze collega’s staan klaar met een glimlach.
Jullie kunnen rekenen op een uitstekende service!

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Stuur ons je gegevens en eventueel al een korte beschrijving van je wensen. Wij nemen contact met je op.
Schroom niet; bij Java is alles mogelijk!