Brasserie Buffet & Live Cooking

(geopend van vrijdag t/m zondag)

Brasserie Java verheugt zich erop u in het weekend te mogen verwelkomen!
Ontdek bij ons de heerlijke smaken van verschillende gerechten en stel zelf uw eigen gangendiner samen. Geef je over aan de intieme sfeer van de brasserie. Wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt, zodat u en uw gehele gezelschap een onvergetelijke avond beleven. Bij Java geniet u 2,5 uur onbeperkt van ons lopende buffet met Live Cooking en bij ons worden de drankjes aan tafel geserveerd.

Grand café Restaurant

(geopend van maandag t/m zondag)

Onze menukaart leest als een heerlijke feelgood roman; de geuren en smaken spatten van de bladzijde. Aanschouw alles dat lekker is! Onze medewerkers informeren je graag over het 3-gangen menu buiten de kaart om of over onze wisselende dagschotels van maandag t/m vrijdag voor slechts 10,00 inclusief dessert. Elk seizoen wordt onze kaart vernieuwd. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina. 

Bij groepen vanaf 10 personen presenteren wij een beperkte menukeuze. De keuzemogelijkheden kunnen in overleg worden bepaald (vier voorgerechten en vier hoofdgerechten).

MENUKAART

Met respect voor de natuur kiest Java er voor om steeds meer duurzaam in te kopen. Dat betekent dat we voor de inkoop van bijvoorbeeld vis ons laten leiden door de viskalender van het Nederlands Visbureau. Voor vlees ziet u gerechten van dieren die diervriendelijk en biologisch zijn opgegroeid. Verder is het goed te weten dat vrijwel al onze ingrediënten vers zijn en alle bereidingen plaats vinden in onze eigen keuken.

Allergieën
Heeft iemand uit jullie gezelschap bijvoorbeeld een glutenallergie of een
lactose-intolerantie Geen probleem! Veel van de gerechten kunnen aangepast worden zodat ze wel binnen je dieet passen.

Vegetarisch

Eet je vegetarisch? Geen probleem! Er staan meerdere vegetarische gerechten op onze kaart. Geef vooraf je wensen door, dan kunnen gerechten worden aangepast of kan het aanbod vergroot worden.

Kinderen
Voor de kids hebben wij een meerdere gerechten. Van een pannenkoek tot een spare rib en frietjes. Met een lekker ijsje toe. Naast een kinderstoel zijn er kleurplaten en kleurtjes voor de kinderen.

Om lange wachttijden bij de kassa te voorkomen, presenteren wij bij groepen vanaf 8 personen één nota. Uiteraard kan de nota wel in gelijke delen worden verdeeld.