Restaurant & Grand Café

Onze menukaart leest als een heerlijke feelgood roman; de geuren en smaken spatten van de bladzijdes. Aanschouw alles dat lekker is! Onze collega’s informeren u graag over het 3-gangen menu buiten de kaart om of over onze daghappen van Java (van maandag t/m donderdag) voor slechts 16,50 euro inclusief dessert. Elk seizoen wordt onze kaart weer vernieuwd met heerlijke gerechten.

Allergieën
Heeft iemand uit jullie gezelschap bijvoorbeeld een glutenallergie of een lactose-intolerantie Geen probleem! Veel van de gerechten kunnen aangepast worden zodat ze wel binnen je dieet passen.

Vegetarisch
Eet je vegetarisch? Geen probleem! Er staan meerdere vegetarische gerechten op onze kaart. Geef vooraf je wensen door, dan kunnen gerechten worden aangepast of kan het aanbod vergroot worden.

Kinderen
Voor de kids hebben wij een meerdere gerechten. Van een kroket met frietjes tot een bandietenplate. Met een lekker ijsje toe. Naast een kinderstoel zijn er kleurplaten en kleurtjes voor de kinderen.

Om lange wachttijden bij de kassa te voorkomen, presenteren wij één nota per tafel. Uiteraard kan de nota wel in gelijke delen worden verdeeld.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij ons te dineren. Dan bieden we bezorg en afhaal menu’s aan. De lekkerste gerechten van maandag tot en met zondag van 16.30 uur tot 20.00 uur a la minute bereidt. Bezorgen van de maaltijden doen we vanaf woensdag t/m zondag. Bezorging op maandag en dinsdag is ook mogelijk in overleg.