GRAND CAFE RESTAURANT JAVA

Java is gevestigd in drie aaneengeschakelde panden op het Prins Hendrikplein in Veendam. Het ene gedeelte is een authentiek pand met beschermd stadsgezicht uit 1885 en het andere een voormalig detailhandel pand. Het rijke verleden en het bruisende heden gaan naadloos in elkaar over.

Grand café
Neem plaats aan onze bar en geniet met vrienden en/of familie van een smaakmakende avond. Een ideale plek om gezellig weer eens bij te kletsen en een hapje te eten. Alleen, met zijn tweeën of met een grote groep!

Restaurant & Brasserie
Ons restaurant gedeelte heeft 360 zitplaatsen. De keuken is volledig open, zodat je de chef-koks en zijn team ziet werken allerlei gerechten die a la minute worden bereidt.

Bezorgen & Afhalen
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij ons te dineren. Dan bieden we bezorg en afhaal menu’s aan. De lekkerste gerechten van maandag tot en met zondag van 16.00 uur tot 20.00 uur a la minute bereidt. Bezorgen van de maaltijden doen we 7 dagen per week.

Gerechten voor groot en klein!
Onze a la carte menukaart leest als een heerlijke feelgood roman; de geuren en smaken spatten van de bladzijdes. De menukaart bevat alles dat lekker is; een uitgebreide keus uit smakelijke soepen, goed gevulde maaltijdsalades, heerlijke vleesgerechten van de grill, verrassende visgerechten en vegetarische gerechten. Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht.

Terrasweer?
Bij Java zit je altijd goed! Ons terras is half overdekt door middel van parasols en gedeeltelijk verwarmd. Bij mooi (en redelijk!) weer kan je terecht op dit buitenterras. Buiten is er ruimte voor circa 185 (zitplaatsen) personen.

Prijzen en betaling
Gemiddelde prijs a la carte hoofdgerecht: € 18,50
Betaling: Contant, Pin, Visa, MasterCard