GRAND CAFE RESTAURANT JAVA

Java is gevestigd in twee aaneengeschakelde panden op het Prins Hendrikplein in Veendam. Het ene gedeelte is een authentiek pand met beschermd stadsgezicht uit 1885 en het andere een voormalig detailhandel pand. Het rijke verleden en het bruisende heden gaan naadloos in elkaar over.

Grand café
Neem plaats aan onze bar en geniet met vrienden en/of familie van een smaakmakende avond. Een ideale plek om gezellig weer eens bij te kletsen en een hapje te eten. Alleen, met zijn tweeën of met een grote groep!

Restaurant
Ons restaurant gedeelte heeft 96 zitplaatsen. De keuken is half open, zodat je de chef-kok en zijn team ziet werken aan de culinaire gerechten van onze kaart.

Brasserie
Ons brasserie gedeelte heeft 82 zitplaatsen. Deze keuken is volledig open, zodat je de chef-kok en zijn team ziet werken aan allerlei gerechten die a la minute worden bereidt.

Bezorgen & Afhalen
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij ons te dineren. Dan bieden we bezorg en afhaal menu’s aan. De lekkerste gerechten van maandag tot en met zondag van 16.30 uur tot 20.00 uur a la minute bereidt. Bezorgen van de maaltijden doen we vanaf woensdag tot zondag. Bezorging op maandag en dinsdag is ook mogelijk in overleg.

Gerechten voor groot en klein!
Onze a la carte menukaart leest als een heerlijke feelgood roman; de geuren en smaken spatten van de bladzijdes. De menukaart bevat alles dat lekker is; een uitgebreide keus uit smakelijke soepen, goed gevulde maaltijdsalades, heerlijke vleesgerechten van de grill, verrassende visgerechten en vegetarische gerechten. Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht. Van een pannenkoek tot aan frikadelletjes en frietjes met een ijsje toe.

Terrasweer?
Bij Java zit je altijd goed! Ons terras is half overdekt door middel van parasols en gedeeltelijk verwarmd. Bij mooi (en redelijk!) weer kan je terecht op dit buitenterras. Buiten is er ruimte voor circa 85 (zitplaatsen) personen.

Prijzen en betaling
Gemiddelde prijs a la carte hoofdgerecht: € 18,50
Betaling: Contant, Pin, Visa, MasterCard

BRASSERIE

(met op vrijdag t/m zondag Buffet & Live Cooking)

Ons brasserie gedeelte heeft 82 zitplaatsen. Van maandag tot en met donderdag gebruiken we de brasserie bij ons restaurant aan. In het weekend vanaf vrijdag tot en met zondag gebruiken we de brasserie voor ons uitgebreid buffet met live cooking. Deze keuken is volledig open, zodat je de chef-kok en zijn team ziet werken aan allerlei gerechten die a la minute worden bereidt op uw verzoek.

Gerechten voor groot en klein!
Onze a la carte menukaart leest als een heerlijke feelgood roman; de geuren en smaken spatten van de bladzijde
s. De menukaart bevat alles dat lekker is; een uitgebreide keus uit smakelijke soepen, goed gevulde maaltijdsalades, perfecte pasta’s, heerlijke vleesgerechten van de grill, verrassende visgerechten en vegetarische gerechten. Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht. Van een pannenkoek tot aan kipvingers en frietjes met een ijsje toe.

Terrasweer?
Bij Java zit je altijd goed! Ons terras is half overdekt door middel van parasols en gedeeltelijk verwarmd. Bij mooi (en redelijk!) weer kan je terecht op dit buitenterras. Buiten is er ruimte voor circa 85 (zitplaatsen) personen.

DETAILS

Keuken
Activiteiten: restaurant, private dining, evenementen, zaalhuur, buffetten, live cooking en high tea
Keuken: internationaal en nationaal

Allergieën
Gluten, lactose, ei, pinda, noten, soja, sesam, vis, schaal- en schelpdieren en tarwe.

Faciliteiten Grand Café Restaurant
Parkeren: Gratis parkeren in de buurt door middel van blauwe schijf.
Openbaar vervoer: voldoende OV op- en uitstapplaatsen in de directe omgeving.
Taxi: een taxi standplaats pal voor de deur
Faciliteiten: honden binnen niet toegestaan & (gratis) Wi-Fi.
Buiten eten: terras.
Toegankelijkheid: toegankelijk voor rolstoelen.
Kinderen: kinderstoel, kindermenu
Sfeer: romantisch, zakelijk en informeel.

Capaciteit
96 zitplaatsen (Restaurant)
82 zitplaatsen (Brasserie)
250 receptieplaatsen 
85 zitplaatsen terras

Openingstijden
Maandag t/m woensdag : 15:30 – 22:00 uur
Donderdag t/m zaterdag : 15:30 – 00:00 uur
Zondag : 15:30 – 22:00 uur

Prijzen en betaling
Gemiddelde prijs a la carte hoofdgerecht: € 18,50
Buffet en Live cooking : € 22,50
Betaling: Contant, Pin, Visa, MasterCard

Reserveren
Klik hier om direct online te reserveren.